Publicat pe

Suplimentele nutriționale orale si alimentația enterală. Recomandări și sfaturi.

pareri forum am folosit remune beneficii mod de folosire

Malnutriția provoacă rezultate grave asupra sănătății pacienților, iar riscurile de mortalitate și morbiditate sunt crescute atunci când există o stare nutrițională slabă. Suplimentele nutritive prescrise sunt o modalitate prin care aportul oral al pacientului poate fi crescut în mod eficient.

Suplimentele nutriționale orale sunt produse de sprijin nutrițional care oferă o modalitate eficientă și neinvazivă pentru ca oamenii să își satisfacă nevoile nutriționale sau să-și mărească aportul nutrițional.

Persoanele care iau suplimente nutriționale orale pot de asemenea mânca alimente obișnuite, dar nu își pot îndeplini toate cerințele nutriționale doar printr-o dietă obișnuită și, prin urmare, necesită o nutriție suplimentară.

În alte cazuri, un pacient poate beneficia de suplimentele nutriționale orale dacă are nevoie de o dietă pe bază de lichide.

Suplimentele nutriționale orale sunt adesea prescrise sau recomandate de un medic sau un dietetician atestat.

În unele cazuri, oamenii se bazează pe suplimentele nutriționale orale ca unică sursă de nutriție.

Suplimentele nutriționale orale  sunt formule lichide sau sub formă de pulbere cu adaos de nutrienți, inclusiv carbohidrați, proteine, vitamine și minerale.

VEZI AICI MAI MULTE SOLUȚII PENTRU NUTRIȚIE ENTERALĂ

De obicei, acestea sunt prescrise de dieteticieni sau medici persoanelor care au dificultăți în satisfacerea nevoilor nutriționale zilnice din alimente. Acestea ar putea include persoane care:

• Suferă de o pierdere a poftei de mâncare care persistă pe o perioadă de timp
• Experimentează o pierderea neintenționată în greutate

Suplimentele nutriționale orale  sunt eficiente într-un număr mare de boli și în tratamentul lor – inclusiv cancer, accident vascular cerebral, afecțiuni neurologice și gastrointestinale și intervenții chirurgicale.

Există o gamă tot mai mare de suplimente nutriționale orale pe piață, ceea ce face copleșitor să alegeți unul care se potrivește cel mai bine nevoilor dvs. sau celor dragi. Iată unul din cele mai bune suplimente pentru nutriția enterală.

Remune™ este un produs cheie în terapia nutrițională a pacienților cu cancer care se confruntă cu pierderea energiei fizice, pierderea forței mentale, scăderea calității vieții.

Remune™ este o soluție nutrițională bogată în antioxidanți naturali, cu gust fresh și plăcut, ce are la bază suc de fructe (86% suc de mere, pere, rodie si aronia).

Acizi grași din ulei de pește norvegian bogați în acizi grași Omega-3 EPA&DHA  reduc inflamația (una din cauzele indirecte ale cașexiei) și influențează pozitiv sinteza proteică la nivelul mușchilor scheletici.

DESCOPERĂ AICI PREȚURILE

Remune conține toți aminoacizii esențiali cu rol în sinteza proteică și menținerea masei musculare și cu absorbție rapidă la nivel intestinal.

Datorită gustului plăcut și fresh de fructe este ușor de tolerat pe parcursul administrării!

ATENȚIE! Dacă nu aveți dificultăți la înghițire sau alte afecțiuni medicale care restricționează aportul de alimente pe cale orală, ar trebui să continuați să aveți mese și gustări regulate în timp ce utilizați suplimentele nutriționale orale pentru a optimiza aportul nutrițional general.