Publicat pe

Cupru coloidal Copper Life 25ppm Pure Alchemy pareri, am folosit, preturi mici online

Cupru coloidal Copper Life 25ppm | Pure Alchemy Din parerile de pe forumuri am aflat ca foarte multe persoane s-au bucurat de efectele acestui produs si afirma ca datorita lui si-au imbunatatit starea de sanatate.

Pretul este un un factor de decizie pentru cei mai multi dintre noi drept pentru care multe persoane au tendinta de a alege cel mai mic pret.

O astfel de abordare nu este corecta pentru ca in ceea ce priveste suplimentele, pretul mic se traduce printr-un produs mai mult sintetic, care a fost testat doar partial sau deloc si care nu are obtinute toate aprobarile necesare.

Pentru multivitamine recomandarea noastra este sa alegi cele mai bune produse chiar daca acestea au tendinta sa fie mai scumpe.

pareri reale preturi reduse

Copper Life este un supliment mineral 100% natural, continand particule ultrafine de cupru cu puritate 99,995%, in apa distilata ultrapura (conductivitate mai mica decat 0,1microSiemens/cm). In special in cazul cuprului, puritatea metalului este foarte importanta, deoarece la puritati uzuale (mai mici de 99,99%), continutul de plumb poate fi important.

Siguranta si depozitare

Deoarece produsul contine doar cupru in stare metalica si apa distilata, el este nontoxic, la concentratiile specificate. Ca toate mineralele in stare lichida, este bine ca produsul sa fie pastrat departe de lumina directa a soarelui. Totusi, el este insensibil la radiatiile electromagnetice normale (GSM, TV, sisteme audio sau calculatoare de birou). Nu este necesara refrigerarea produsului dupa deschidere. Culoarea produselor coloidale Pure Alchemy poate varia in functie de tipul produsului (argint coloidal, aur coloidal, cupru coloidal, zinc coloidal etc) de la incolor, la nunate de galbui, nuante de rozaliu, rosiatic, galben, gri sau brun, asta si in functie de concentratie. Daca produsul s-a depus in mare parte, devenind eventual incolor, se poate agita usor pentru a-l reface temporar, si utiliza ca atare.

Utilizare si dozaj

Desi alergia la cupru este aproape imposibila (cuprul fiind un micronutrient esential), exista posibilitatea unor asemenea probleme in cazul cuprului metalic. In acest caz, cuprul coloidal nu ar trebui consumat. O problema similara o au persoanele cu hemocromatoza, deoarece cuprul creste capacitatea organismului de a absorbi fierul. Totodata, cuprul nu este recomandat persoanelor afectate de maladia Wilson, si care asadar nu pot elimina cu usurinta cuprul ingerat.

1 lingura de cupru coloidal 20ppm contine circa 200 micrograme de cupru.

Dozele uzuale sunt:

– Copii 0-6 luni: 200 mcg;

– Copii 7-12 luni: 220 mcg;

– Copii 1-3 ani: 340 mcg; – Copii 1-8 ani: 440 mcg; – Copii 9-13 ani: 700 mcg;

– Copii 14-18 ani: 890 mcg; – Peste 19 ani: 900 mcg; – Femei insarcinate: 1000 mcg; – Femei care alapteaza: 1,300 mcg.

1mcg=1 microgram

Alte informatii

Cuprul este un element mineral esential in fiziologia organismelor vii, existand intr-o cantitate mare si in corpul omenesc. In momentul in care este absorbit in intestinul subtire, el este transportat spre ficat, fiind legat de albumina. In fluxul sanguin este transportat de o proteina numita ceruloplasmina. Cuprul este intalnit in peste 50 de enzime, fie in calitate de component esential, fie cu rol de cofactor, dintre care mentionam: citocrom-c-oxidaza, superoxid dismutaza, SOD, (CuZn), hemocianina (o molecula purtatoare de oxigen) etc.

Corpul are nevoie de cupru pentru o dezvoltare normala si pentru a isi mentine o stare buna de sanatate. Astfel:

– joaca un rol important in productia de mielina, hemoglobina, colagen si melanina; – este foarte important pentru sanatatea nervilor, actionand ca un protector al tecii de mielina; – impreuna cu vitamina C, contribuie la elemente ale tesutului conectiv numit elastina; – este un component esential al pigmentului numit melanina, formarea sa fiind sustinuta de catre o enzima numita tirozinaza; – este un puternic antioxidant, lucrand impreuna cu SOD pentru a preveni distrugerea tesuturilor de catre radicalii liberi; – este utilizat pentru fabricarea ATP-ului, sursa de energie a corpului; – are rol de regulator al ritmului cardiac (aritmii) si a presiunii sanguine; – efectul sau inflamator poate reduce simptomele artritei;

Deficienta de cupru in fiintele umane este rara, dar poate sa apara in anumite circumstante: anemie, temperatura corporala scazuta, fracturi si osteoporoza, vene proeminente si dilatate, numar scazut de celule albe, aritmii cardiace, nivele crescute de colesterol, pierderea pigmentatiei, dezordini tiroidiene. Copiii care au afectiunea Menke (de natura genetica) nu pot asimila corect cuprul si prin urmare ajung sa dezvolte un deficit foarte mare daca nu sunt tratati la timp.

Supraacumularea de cupru este si ea posibila, fiind o consecinta a sindromului Wilson, o incapacitate de eliminare a cuprului in exces din corp.

In ceea ce priveste asimilarea cuprului, se pare ca exista o competitie directa intre acesta si zinc la nivelul absorbtiei in intestinul gros, cel putin in cazul elementelor in stare ionica. Ca atare, trebuie realizata o balanta corecta in administrarea celor doua minerale. 480ml