Publicat pe

Italwax Rose Ceara profesionala de epilat la cutie 800ml pareri forum reduceri la pret mic

Italwax Rose – Ceara profesionala de epilat la cutie 800ml face parte din categoria Procosmetic Epilat

Cumpara Online La cea mai buna Oferta. Cumpara acest Produs la oferta cu pretul cel mai mic din online, super promotie mai ieftin decat eMag.

Am observat ca multi care au folosit produsul, au fost foarte multumiti de acesta. Cu toate astea, sunt si cativa care sunt de parere ca alte produse au functionat mai bine. Asadar, cred ca depinde doar de tine.

pareri reale preturi reduse

 

Italwax ofera produse cosmetice profesionale pentru epilare cu ceara, produse in conformitate cu formulele italiene clasice si moderne, sub stricta supraveghere a laboratorului sau privat din Milano. Unitatea de productie Italwax respecta cu strictete cerintele de mediu si este dotata cu cele mai noi si performante echipamente, care pastreaza intacte materiile prime naturale si organice utilizate in timpul procesului de productie.

Toate tipurile de ceara Italwax au un grad de adezivitate mare (capacitatea de aderenta crescuta la firul de par), ceea ce face ca procedura de epilare sa fie una eficienta, rapida, sigura si foarte putin dureroasa.

Liniile de produse au fost create in functie de preferintele individuale ale esteticienilor si cosmeticienilor, pentru ca orice profesionist sa poata primi propriul set individual si personalizat de produse de epilare, specifice procedurii.

Italwax Rose – Ceara de epilat 800ml poate fi utilizata atat in saloanele de infrumusetare cat si acasa. Este o ceara liposolubila cu continut ridicat de dioxid de titan pentru o aderenta ridicata. Are o densitate ridicata. Prevazuta cu roll-on pentru o intindere usoara si uniforma. Este conceputa pentru indepartarea parului scurt, aspru si gros.

Este ideala pentru indepartarea parului de pe zone mari (brate, picioare, spate). Temperatura de topire: 40°C.

Mod de utilizare : Se aplica in directia de crestere a firului de par si se indeparteaza cu ajutorul benzii de epilat tragand rapid in directia opusa cresterii firului de par. Se recomanda aplicarea unui ulei dupa epilat. P rocosmetic.ro este distribuitor autorizat Italwax. Va garantam ca toate produsele achizitionate de pe site-ul nostru sunt originale. Declaratie de conformitate ProCosmetic.ro