Publicat pe

Topinambur – Cristale de Legume, 90g | MagMaxx pareri, am folosit, preturi mici online

Topinambur – Cristale de Legume, 90g | MagMaxx Din parerile de pe forumuri am aflat ca foarte multe persoane s-au bucurat de efectele acestui produs si afirma ca datorita lui si-au imbunatatit starea de sanatate.

Pretul este un un factor de decizie pentru cei mai multi dintre noi drept pentru care multe persoane au tendinta de a alege cel mai mic pret.

O astfel de abordare nu este corecta pentru ca in ceea ce priveste suplimentele, pretul mic se traduce printr-un produs mai mult sintetic, care a fost testat doar partial sau deloc si care nu are obtinute toate aprobarile necesare.

Pentru multivitamine recomandarea noastra este sa alegi cele mai bune produse chiar daca acestea au tendinta sa fie mai scumpe.pareri reale preturi reduse

 

Topinambur – Cristale de Legume, 90g | MagMaxx

Poate fi un mic ajutor pentru a-ti schimba stilul de viata dar si o modalitate usoara prin care sa reduci nivelul de zahar din sange intr-un mod natural si sanatos.

Topinambur – Cristale de Legume este un produs care contine inulina, o sursa de fibre dietetice, care poate poate influenta reducerea zaharului din sange dar si a greutatii corporale cu care se poate gestiona chiar si diabetul de tip 2. Nu are efecte secundare.

Se poate consuma si fara pauze. Diabeticii pot consuma cantitati mici dupa ce se consulta cu medicul curant sau diabetologul. Poate fi consumat si de persoane cu hipertensiune. Poate fi utilizat atat de femei insarcinate cat si in timpul alaptarii. Poate fi consumat de bebelusi de la 6 luni, se poate introduce usor in procesul de diversificare. A nu se lasa produsul la indemana copiilor deoarece vor consuma indata toata portia familiei.

Ingrediente – Topinambur.

Valori nutritionale/100g produs Energie: 921kJ/220kcal Grasimi: 0g Din care acizi grasi saturati: 0g Glucide: 15g Din care zaharuri: 1g Proteine: 3,6g Sare: 0,01g

Continutul de sare se datoreaza doar prezentei sodiului. Contine numai zaharuri care apar in mod natural in legume si fructe. Informatii despre alergeni: poate contine urme de telina.

Topinamburul este recomandat tuturor fiind:

Fara gluten Fara lactoza Fara zahar adaugat Fara conservanti Fara substante chimice Fara colorant Fara intensificator de arome

Totodata este: Mediteran Vegan Paleo Mod de administrare

Doza zilnica recomandata: Pentru adulti 1-2 lingurite/zi (4-8g/lingurita), de preferinta dimineata, inainte de mese. Pentru a asigura cea mai buna absorbtie este preferabil sa se consume (sigur) ca atare, deoarece prin mucoasa gurii ajunge direct in sange. Se poate presara (adauga) si pe mancare sau se poate dilua in apa.

Consumul produsului poate accentua temporar simptomele. Nu depasiti Doza zilnica recomandata. Consumul cristalelor de fructe nu inlocuieste o dieta echilibrata sau un stil de viata sanatos.

Suplimentele alimentare nu pot inlocui o dieta echilibrata. Retineti ca doar un stil de viata sanatos si o dieta echilibrata asigura buna functionare a organismului.

Rezultatele produselor nu sunt tipice, pot varia de la individ la individ si pot depinde de stilul de viata al fiecaruia, de starea de sanatate, dar si de alti factori.

Toate informatiile prezentate pe site au rol informativ. Inainte de a achizitiona suplimente alimentare, consultati sfatul medicului. Informatiile de pe acest site nu pot inlocui prescriptia medicala sau sfaturile medicului sau ale terapeutului dvs.