Publicat pe

Altrient Acetyl L-Carnitine Liposomal, 30 pliculete | LivOn Labs pareri, am folosit, preturi mici online

Altrient Acetyl L-Carnitine Liposomal, 30 pliculete | LivOn Labs Din parerile de pe forumuri am aflat ca foarte multe persoane s-au bucurat de efectele acestui produs si afirma ca datorita lui si-au imbunatatit starea de sanatate.

Pretul este un un factor de decizie pentru cei mai multi dintre noi drept pentru care multe persoane au tendinta de a alege cel mai mic pret.

O astfel de abordare nu este corecta pentru ca in ceea ce priveste suplimentele, pretul mic se traduce printr-un produs mai mult sintetic, care a fost testat doar partial sau deloc si care nu are obtinute toate aprobarile necesare.

Pentru multivitamine recomandarea noastra este sa alegi cele mai bune produse chiar daca acestea au tendinta sa fie mai scumpe.pareri reale preturi reduse

 

Altrient Acetyl L-Carnitine – carnitina 1000mg, formula lipozomala pentru absorbtie maxima

Adauga acest produs in cos si beneficiezi de TRANSPORT GRATUIT!

Suplimentele Altrient sunt primele care au introdus inovativa tehnologie lipozomala de incapsulare a nutrientilor in domeniul suplimentelor pentru sanatate si frumusete. In timpul procesului de incapsulare patentat al Altrient, substantele nutritive cheie sunt invelite in mici sfere de fosfolipide pentru a crea substantele nutritive lipozomale. Aceste sfere fosfolipice au un strat dublu de protectie, la fel ca celulele din corpul nostru. Acest strat protejeaza substantele nutritive atunci cand trec prin tractul digestiv, impiedicandu-le sa fie sparte de acidul gastric si transportȃndu-le in siguranta in intestinul subtire. Aici pot fi usor absorbite in sange si calatoresc rapid in organism, spre celulele care au cea mai mare nevoie.

Acest sistem de livrare, sofisticat si extrem de avansat, permite persoanelor care consuma suplimentele Altrient sa beneficieze de avantaje exceptionale pentru sanatate si frumusete. iti cresti rezistenta fizica pe perioada antrenamentelor. poti sa administrezi produsul cu cateva minute inainte de inceperea exercitiilor datorita sistemului de absorbtie lipozomal. nu risti intoxicare, supradozare sau reactii adverse pentru ca preparatul este fabricat in USA dupa cele mai inalte standarde de calitate si ingredientele sunt de origine verificata.

6 motive sa alegi acest produs? Este fabricat in USA – ai garantia puritatii ingredientelor; Este fabricat de LivOn Labs – No.1 in producerea suplimentelor lipozomale; Se absoarbe in proportie de 99% in 5 minute de la administrare; Se administreaza foarte usor. Pur si simplu rupeti plicul si stoarceti gelul intr-o cantitate mica de apa intr-un pahar. Veti observa ca nu este complet dizolvat, asta pentru ca nu este solubil in apa, dar este gata de a fi consumat si tot ce trebuie sa faceti este doar sa-l beti dintr-o data. Calitate superioara –

suplimentele Altrient sunt, intr-adevar, suplimente de top. E adevarat ca sunt putrn mai scumpe decat alte suplimente, insa pretul reflecta pur si simplu calitatea si beneficiile pe care le ofera. Este important sa ne amintim ca aceste beneficii asupra sanatatii sunt dovedite clinic – deci valoarea lor este clara. Ingrediente 100% non GMO.

Produs de inalta biodisponibilitate ce depaseste ca eficienta multe alte suplimente pe baza de carnitina datorita compozitiei de inalta calitate, sistemului de livrare al nutrientilor prin tehnologia lipozomala si gradului ridicat de absorbtie. Carnea rosie si produsele lactate reprezinta cea mai bogata sursa de carnitina, desi in cantitate mai mica se regaseste si in avocado, sparanghel, unt de arahide. Persoanele care tin un regim vegetarian, precum si persoanele mai in varsta pot beneficia de multiplele avantaje ale suplimentarii dietei cu carnitina tinand cont ca nivelul de carnitina scade pe masura ce avansam in varsta. Altrient L-Carnitine asigura doza maxima de absorbtie la nivel celular datorita tehnologiei lipsomale.

Carnitina este o substanta regasita in stare naturala in aproape fiecare celula din corp, in special in inima si muschi care utilizeaza grasimile pentru a le transforma in energie. Carnitina joaca un rol important in producerea energiei pentru mitocondrie unde transport acizii grasi pentru a fi transportati in energie.

Administrarea carnitinei sub forma de Acetil L-Carnitina poate contribui totodata la imbunatatirea functiilor cerebrale si la reducerea proceselor degenerative ce intervin odata cu varsta.

Beneficii Cercetatorii recomanda suplimentarea alimentatiei cu Acetil L-carnitina pentru: reducerea oboselii cronice persoanele supra-ponderale sau persoanelor care isi doresc ajutor pentru eliminarea kilogramelor suplimentare poate scadea nivelul glicemiei imbunatatirea sensibilitatea receptorilor insulinici in diabetul de tip 2 reducerea tensiunii arteriale poate preveni degenerescenta pacientilor cu Alzheimer poate ajuta la recuperarea dupa perioade de efort fizic intens poate ajuta la imbunatatirea numarului si motilitatii spermatozoizilor.

Produsele sunt potrivite pentru vegetarieni. Altrient se administreaza usor.

Continutul pliculetului se rupe usor si se goleste intr-un pahar cu putin lichid. Nu se agita foarte tare si se inghite deodata.

Compozitie / Prospect

Acetyl L-Carnitina 1000mg;
Fosfolipide 1000mg din care fosfatidilcolina 500mg;
apa purificata,
etanol (cu rol de conservant),
hidroxid de potasiu (reglator de aciditate),
guma de xantan.

Administrare Un pliculet odata sau de doua ori pe zi. Taiati sau rupeti capatul crestat al pliculetului si stoarceti continutul in 30-60 ml de apa sau bautura preferata rece si consumati pe stomacul gol cu minim 15 minute inainte de masa. Continutul pliculetului nu se va dizolva in apa. Nu se administreaza copiilor si femeilor in perioada de sarcina si alaptare.

Ce este tehnologia Lypo-Spheric ? Suplimentele nutritive traditionale cum sunt capsulele, comprimatele, pulberile si chiar si o serie de nutrienti din alimentatia zilnica nu sunt absorbite eficient de organism. Parte din ele se pierde fara sa ajunga la celule unde este nevoie. Sistemul de absorbtie Lypo-Spheric patentat de LivOn Labs maximizeaza absorbtia nutrientilor prin utilizarea lipozomilor. Lipozomii sunt micro-sfere umplute cu lichid alcatuite din fosfolipide esentiale. Aceasta structura lipozomala nu doar protejeaza nutrientii activi de-alungul tubului digestiv, dar permite lipozomilor sa livreze in totalitate nutrientii catre celulele organismului. In doar cateva minute de la administrarea suplimentelor incapsulate Lypo-Spheric lipozomii incarcati cu nutrienti intra in sistemul circulator sanguin intacti si elibereaza nutrientii direct celulelor.

Tehnologia de incapsulare Lypo-Spheric patentata de LivOn Labs ofera cel mai inalt grad de absorbtie a nutrientilor pe cale orala, surclasand toate celelalte formulari ale suplimentelor. Diferenta este in absorbtie! Luati-va vitaminele incapsulate cu tehnologia Lypo-Spheric !

Care este doza zilnica recomandata pentru produsele Altrient ? Doza recomandata pentru fiecare produs Altrient este de un plic, o data sau de doua ori pe zi. Recomandam consultarea medicului de familie inainte de administrarea unor doze mai mari decat cele recomandate. Va rugam sa tineti cont de faptul ca produsele Altrient nu se recomanda pentru prevenirea, vindecarea sau tratarea de boli sau a anumitor stari de sanatate. Daca aveti o anumita problema de sanatate, va recomandam consultarea medicului de familie care are competenta de a va indica tratamentul medical specific problemei dvs.